Kicks på Mosseporten kjøpesenter i Moss var en utdatert butikk som trengte en total renovering og vinteren 2022 var det oppstart.
I dette prosjektet har RIKELEKTRO vært med helt i fra starten, med utarbeiding av budsjett for beslutninger om investering, til siste vask av butikken dagen før nyåpning.

RIKELEKTRO var med og utarbeidet en fremdriftsplan tilpasset kundens ønske. I dette tilfellet var ønsket å holde butikken åpen i starten av ombyggingen for å kunne tilby kundene service. Den sitste uken før nyåpning skulle butikken stenge, for så å utføre de mest krevende arbeidene og skape en effektfull nyåpning med mange gode tilbud og en opplevelse for kundene.

Vi var også med i dialogen med kjøpesentret for å sikre at deres rutiner ble fulgt og ikke noen dårlig stemning oppstod mellom utleier, leietaker og naboer.

Med egne ansatte prosjektledere, elektriker og byggere som river, bygger, maler, legger gulv og monterer, samarbeidet vi med noen lokale underentreprenører i denne ombygning. Vegger ble revet for å skape et oversiktlig åpent butikklokale. Den gamle innredningen ble fjernet og vegger ble sparklet og malt i henhold til Kicks nye konsept.

Underentreprenører hjalp oss med å flytte om på glass og rullegitter, slik at inngangen ble i midten av lokalen. Dette for å trekke til seg kunder som nærmer seg butikken fra parkeringen.
Lokale rørleggere og brannvarslingstekniker hjalp oss å ivareta brannsikkerheten, slik at den ble oppfylt etter krav som ble gjort gjeldene pga. endringer av lokalet.

Belysningen ble prosjektert av profesjonell lysarkitekt hos lysleverandør til Kicks, og innfelt i himling ble byttet ut til spotskinner med LED spotter som gir en fleksibel belysningen for framtidig justeringer.
Nytt vinylgulv ble lagt og til sist ble ny innredning montert.

Ombyggingen ble gjort på totalt 4 uker, men butikken hadde kun stengt i ca. 1 uke.

Share
Til toppen