RIKELEKTRO ble startet opp som nisje elektroselskap som skulle jobbe mot markedet for butikker og handel. Vi hadde som utgangspunkt et mål om å «hjelpe» svenske kjeder som etablerte seg i Norge. Dette viste seg å være et stort marked, ikke bare innen elektro, men også andre fag for disse kjedene.

Fra 2007 begynte vi å levere «nøkkel-ferdige» butikker til en del av våre kunder. Dette var et konsept som vokste og vokste for oss. Fra begynnelsen av 2012 ansatte vi både egne snekkere og malere, slik at vi kunne «eie» hele prosessen når vi bygde butikker. Dette har medført at vi også gjør mye arbeid for flere innredning- og underleverandører for butikkkjedene.

Flere og flere av våre kunder i retail bransjen har fokus på bærekraft og holdbare installasjoner. Vi hjelper til med å finne best mulig løsning, både når det gjelder belysning, kjøling og styringer av deres tekniske anlegg.

Vi har alltid hatt som motto at vi skal kunne tilby de tjenester som våre butikkunder ønsker. Derfor tilbyr vi tjenester fra elektro-, maler og snekkerarbeid, til prosjektledning, service for butikker, utarbeiding av nye konsept og nøkkel-ferdige butikker.

RIKELEKTRO har samarbeid med flere butikkkjeder i Norge, hvor vi utfører el-kontroll og hjelper butikkjedene med å ha sine elektroinstallasjoner sikre og godkjente.

Har dere spørsmål eller ønsker uforpliktende pristilbud ta kontakt med vår retail-leder
Andreas Einestedt, andreas@rikelektro.com, 413 43 762 / 400 05 714
eller kontakt oss på post@rikelektro.com

Før og etter Rikelektro pusset opp lokalet

Kicks Mosseporten

Les mer
FØR
After/Before
ETTER

Dette sier våre kunder

Gutta fra Rikelektro bygde om vår butikk fra en ren Shoegallery butikk, til en Eurosko /Shoegallery. Vi overtok da nabolokale, og fikk da dobbelt så stort areal... De jobbet hver dag fra 7-20, og butikken hadde vi åpent under hele ombyggingen... De tilpasset seg kunder og oss ansatte, og var aldri noe problem å ha de jobbende rundt oss 👍 De var supre å samarbeide med hele tiden, raske, ryddige og effektive gutter! Lurte vi på noe, var de kjappe med å løse problemene 😊 Kundene våre kommenterte stadig at byggeprosessen gikk så fort! Hele butikken var ferdig oppusset på 3-4 uker! Anbefaler Rikelektro på det sterkeste 😊😊😊

Merete Lund
Eurosko Torget vest

Med gott resultat under många år hjälpt med allt från minsta service och underhåll till hela byggnationer ända från budgetering til planering och utförande.

Gabriella Eng
Construction & Security Manager, Kicks AB/ AS

RIK ELEKTRO har vi samarbetat med i många år, allt från Nybyggnationer/etableringar men även flyttar och mindre projekt. En professionell entreprenör där vi alltid kan lita på att det blir ett bra jobb utfört.

Elenor Enhager
Construction and Concept Manager, Gina Tricot
Til toppen