Det er stor fart på prosjekt avdelingen om dagen.

The Oak 3.0. er nettopp ferdig levert fra Betonmast til eieren. Vi er i sluttspurten med Kiwi i Halden, som åpner i slutten av juni. I samme bygg har vi levert Jem & Fix, som allerede har åpnet. Med begge disse butikkene har vi jobbet for Caspersen AS. Vi har også 2 pågående prosjekter for Arca Nova. Dette gjelder Ungdomshjem i Sarpsborg og Omsorgsboliger i Enebakk, og skal være ferdig i løpet av juli/ august 2022.

I juni starter vi opp med en automatisk plukkemaskin inne på et lagerlokale i Vestby. Dette skal bli et helautomatisk anlegg som plukker klar varer for utsendelse. Jobben her skal være ferdig august 2022.

Fremover kommer flere spennende prosjekter for oss. Vi har blitt valgt av AF-gruppen til å gjøre elektroarbeidet ved den nye ambulansestasjonen i Sarpsborg. Nipas AS har valgt oss til å utføre elektroarbeidet ved nye Halden Brannstasjon. Handelsbygg AS skal benytte seg av oss på elektroarbeidet ved ombygning av Mascot-bygget i Fredrikstad. I tillegg fortsetter samarbeidet med Caspersen AS, og vi skal være med på et kontorbygg i Halden.

Share
Til toppen